KTK-II
VIR MVA Ch
VRER-Ponivalio

King Farling


UUDET SIVUT!!Kuvat © Kuvaaja ei halua nimeään mainittavan


Perustiedot


NimiKing Farling, Kunkku RekisterinumeroVH15-017-0024
Syntymäaika, ikä11.11.2014, 16v* Rotu, sukupuoliShetlanninponi, ori
Väri, säkäkorkeusPunaruunikko, 99cm PainotusRavit
KasvattajaKalle Lepistö, Suomi
OmistajaSpookiness (VRL-03285),
Radical Trotters
Ennätys, VS 2.13,4aly, 6 589v€ Statistiikka 130 14-15-7(-12) (voitto%= 10%, sij%=27%)
Meriitit Kantakirjattu toisella palkinnolla (KTK-II) 01/2016
Virtuaalinen muotovalio 05/2016
Champion 05/2016
VRER-Ponivalio (525p)
Narrilaivan Jäätöpöttäjäkuningas 2017
* Täytti 4v 01.02.15, oma ikääntyminen

Luonnekuvaus

Kunkku, tuo suloistakin suloisempi ruunikko shetlanninponiori! Se osaa sekä ihastuttaa että vihastuttaa ympärillä hääriviä ihmisiä. Se on yleisesti ottaen poni, joka tietää oman arvonsa, ja on mielellään kaikessa mukana. Kunkulla on myös niitä huonoja puolia, sillä vaikka ulkokuoresta voi päätellä ponin olevan kiltteyden perikuva, on Kunkku vähän sellainen omaan napaan tuijottelija, eli omasta mielestään Hänen Korkeutensa saa tehdä mitä ikinä haluaa. Ja tästähän tuleekin sitten kaksijalkaisten kanssa erimielisyyksiä.

Hoitotilanteet sujuvat useimmiten melko rauhallisissa merkeissä, kunhan Kunkun muistaa sitoa kiinni, ja hoitotoimenpiteet tapahtuvat mielellään käytävällä. Kunkku on kova juttelemaan, ja se höriseekin varsin kovaan ääneen tallikäytävillä, ja no, onhan siitä kivaa myös harjoitella niitä tanssiaskelia hoitajan varpaiden päällä. Se kyllä tietää olevansa ihan hirveän hurja poniori, ja vaikka ei satukkaan tuon pienen kirpun varpaille tallominen, onhan se vähän paha tapa. Kaviot kuitenkin puhdistuvat helposti ilman ongelmia, takaa voi kiertää, sillä Kunkku ei kyllä potki. Pään harjaus tuottaa suurimmat ongelmat tälle ponille.

Ajettaessa Kunkku on vähän sellainen, että tarvitsee alusta asti määrätietoisen ohjastajan, jotta orin saa liikkumaan kunnolla ja reippaasti eteen. Se ravaa mielellään, kun sille ensin sanoo, että ihminen päättää vauhdin, ja Kunkun tehtävä on vaan mennä eikä vikistä. Kovin herkästi se ei laukalle riko, vaan useimmiten se vaan kiihdyttää sitten ravissa huimiin lukemiin radalla. Kilpailutilanteissa sen kisavietti herää, ja se onkin ravuri vailla vertaa, kun se sille päälle sattuu. Ratsun uraa Kunkku ei juurikaan ole kokeillut, ja se onkin todella pienikokoisten ratsastajien ratsu. Eipä sillä kunnon ammattilaiset ole koskaan menneet, joten orin taitotaso on melkoisen heikko - mutta ainakin se yrittää parhaansa, ja hyvinä päivinä saattaa liikkua jopa oikein päin!
Luonne © VRL-10352


Sukuselvitys


i. Ozzy
2.44,8aly, 586v€
rnkrj 100cm
EVM
ii. Tomtom
2.59,8aly, 400v€
rt 99cm
EVM
iii. Solkung Bumba
2.39,1aly, 1 200v€
rn 103cm
EVM
iie. Margareta
3.03,6aly, 100v€
rt 95cm
EVM
ie. Passion
02.51,0aly, 300v€
rnkrj 99cm
EVM
iei. Stefani Bilbo
2.59,4ly, 200v€
mkrj 102cm
EVM
iee. Darina
3.02,6aly, 95v€
rtkrj, 96cm
EVM
e. Sapphire
2.33,7,3aly, 1 202v€
rt 98cm
EVM
ei. Taio
2.49,9aly, 1 000v€
rt 99cm
EVM
eii. Harlekin
2.51,4aly, 900v€
rt 96cm
EVM
eie. Sherinal
3.04,2aly, 288v€
rtpäist 101cm
EVM
ee. Troublemaker
3.05,6aly, 200v€
rn 98cm
EVM
eei. Dance With Elvis
ei enn. 0v€
m 100cm
EVM
eee. Catwoman 316
3.05,2aly, 300v€
rtkm 98cm
EVM

i. Ozzy on metrin korkuinen, ruunikonkirjava ori varustettuna herasilmillä. Rakenteellisesti se on melko jykevä ja paksukaulainen, ei ehkä ihan tyypillinen, sporttinen raviponi. Kuitenkin sillä on ponnekkaat liikkeet ja loistava kilpailupää. Rautahermoinen poni säilyttää malttinsa tiukoissakin tilanteissa ja juuri niissä se oikeastaan onkin edukseen. Silloin kuin sää on kurja tai paikka huono, ylipäätään tilanteet, jotka yleensä huonontavat ponien juoksusuoritusta, Ozzy pääsee näyttämään kyntensä. Muutenkin ori on luonteeltaan aito shettis; sisukas, tarmokas, itsenäinen ja hyvähermoinen. Ozzyhan on suomalaiskasvatteja, jälkeläisiä sillä on 28 kappaletta.

e. Sapphire on kaunispiirteinen ja hoikkalinjainen raudikko, joka näyttää pitkähköjen jalkojensa ansiosta todellista kokoaan (98 cm) korkeammalta. Tamma on kantakirjattu II-palkinnolla, lausunnossa kehuttiin erityisesti sen ilmeikkyyttä, olemusta ja erinomaista tammaleimaa. Sapphiren luonteessa on ominaista temperamenttia, joka tosin tulee ilmi enemmänkin toisten ponien kanssa kuin käsiteltäessä. Sapphire on kuulemma oman laumansa pomo. Myös radalla tamman voimakastahtoinen luonne on tuottanut tulosta, siltä nimittäin todella löytyy voitontahtoa. Sapphire on periyttänyt persoonaansa ja juoksijanlahjojaan myös jälkeläisilleen, joita on yhteensä kolme.

ii. Tomtom on 99-senttinen piirtopäinen raudikko, suomalaiskasvatteja kuten poikansakin. Oria yritettiin aikanaan kantakirjaan, mutta sitä ei hyväksytty. Tuomarit kritisoivat mm. ponin lyhyttä selkää ja huonoa sukupuolileimaa, sen mainittiin olevan ilmeeltään ja olemukseltaan ruunamainen. Myös luonteensa puolesta Tomtom on aika ruunamainen, rauhallinen, tasainen, eikä erityisen viriili. Kilpailutilanteissa siitä kuitenkin paljastuu taistelutahtoa, voimaa ja nopeutta. Tomtomilla vierailleet tammat ovat tiinehtyneet vähän huonosti ja siksi orilla onkin vain 13 kappaletta.

ie. Passion on kakkospalkinnon kantakirjatamma, Suomessa kasvatettu sekin. Passion asuu emänsä Darinan kanssa synnyintilallaan ja toimii edelleen raviponina. Vauhtinsa puolesta tamma pärjää radoilla varsin mukavasti, emäänsä paremmin. Luonteeltaan se on kuitenkin aika temperamenttinen, eikä kaikista helpoin ajettava. Passion on niitä poneja, jotka provosoituvat herkästi. Passion on astutettu kaksi kertaa ja tullaan todennäköisesti astuttamaan vielä kerran tai pari, toiveena tietysti saada mahdollisimman hyviä juoksijoita.

ei. Taio on 99-senttinen rautias raviponi, joka on tuotu Tanskasta Suomeen. Hauskaa kyllä, myös sen isä on aikanaan päätynyt Suomeen Tanskasta. Taio on luonteeltaan vähän äkäiseksi tiedetty ori, josta muut ponit kannattaa pitää hoitotilanteissa ja varikolla sopivan matkan päässä. Radallakin se saattaa kiukustua liian lähellä juoksevista kilpakumppaneistaan, johon se tosin yleensä reagoi juuri toivotusti, eli kiihdyttämällä vauhtiaan. Jälkeläisistä sen äksyn luonteen on perinyt vain muutama yksilö niistä kaikista 36:sta varsasta, joita sille on kertynyt.

ee. Troublemaker oli varsana nimensä veroinen ja onnistui aiheuttamaan kaikenlaisia kommervenkkejä. Tarhassa se onnistui loukkaamaan itsensä niin, että sen huulessa näkyy arpi tänäkin päivänä. Ikää myöten tamma kuitenkin rauhoittui ja nykyään sitä on enää vaikea uskoa samaksi poniksi. Minniksi kutsutun tamman raviura lähti käyntiin ihan mukavasti, mutta mikään erityisen nopea se ei kuitenkaan ole koskaan ollut, vaan aika keskiverto. Nykyään se viettääkin leppoista "pullaponin" elämää ja on saanut myös kaksi varsaa.

iii. Solkung Bumba on 103-senttinen ruunikko, joka ehti olla neljä ensimmäistä elinvuottaan orina, kunnes se ruunattiin. Ennen ruunaamista Bumba pääsi astumaan kymmenen tammaa. Yksi tammoista varsoi kuolleen varsan, joten Bumballa on yhdeksän jälkeläistä. Nimeltään Bumbasta tulee mieleen pyöreä ja tappijalkainen poni, mutta oikeasti poni on rakenteellisesti varsin solakka ja pitkäkoipinen. Bumba menestyi nuorempana hienosti radoilla, nykyään se on jo eläkkeellä. Luonteeltaan Bumba on aina ollut vähän temperamenttinen ja haasteellinen, mutta on ruunauksen myötä rauhoittunut hieman.

iie. Margareta on ruotsalaissyntyinen ja sieltä 3-vuotiaana Suomeen raviponiksi tuotu pienikokoinen tamma. Väriltään se on rautias ja säkäkorkeudeltaan vain 95 cm. Margareta tosiaan juoksi radoilla kilpaa jokusen vuoden, mutta oli vauhtinsa puolesta aika keskinkertainen. Raviuran lisäksi Margareta on koulutettu ratsun hommiin ja raviuran jälkeen se toimikin lähinnä kahden lapsen harrasteratsuna. Hyväluonteisella tammalla on teetetty kaksi jälkeläistä, tammavarsa jäi kotiin ja orivarsa myytiin ravikäyttöön.

iei. Stefani Bilbo on Tanskasta vuotiaana Suomeen tuotu, mustankirjava ori. Bilbo asuu nykyisin ainoana shetlanninponina suomenhevosravureiden joukossa. Perheen poika ajoi sillä parin vuoden ajan kilpaa juniori-ikäisenä, mutta ponin kilpaura jäi, kun poika siirtyi hevosiin. Nykyään Bilbo onkin lähinnä maskottina ja pitämässä seuraa suomenhevosille. Bilbo on palkittu rotunäyttelyissä kakkosella ja tuomari kehui erityisesti orin ryhdikästä olemusta. Myös luonteeltaan ori on miellyttävä, joskin vähän levoton. Bilbo on jalostuskäytössä edelleen, tähän mennessä orille on kertynyt 49 jälkeläistä.

iee. Darina on ruotsalaiskasvatteja, joka tuotiin Suomeen parivuotiaana. Sen isä ja isänisä ovat hienosti menestyneitä raviponeja, kun taas emänisä on I-palkittu kantakirjaori ja valjakkoponi. Darina itse on kantakirjattu kakkospalkinnolla, lausunnossa moitittiin sitä lievästi takakorkeaksi, mutta sen sijaan kehuttiin hyvää yleisvaikutelmaa ja nättiä päätä. Myös luonteensa puolesta Darina on hyvä, rauhallinen ja lempeä. Darina on itse juossut nuorempana kilpaa raveissa, mutta on nykyään eläkkeellä. Jälkeläisiä Darina on saanut neljä, kolme tammaa ja yhden orin.

eii. Harlekin oli poikansa tapaan Tanskassa syntynyt ja sieltä Suomeen raviponiksi päätynyt pienehkö ori. Pienestä koostaan huolimatta Harlekinilla riitti sisua ja tarmoa ja se juoksikin radoilla kohtuullisen hyvin. Valitettavasti ori menehtyi suoraan tallin pihaan äkilliseen sydänkohtaukseen vain 12-vuotiaana. Sitä ennen se kuitenkin ehti jättää 14 jälkeläistä, joista muutama on menestynyt raviradoilla isäänsä paremmin. Luonteeltaan Harlekin oli rohkea ja tasapainoinen, kaikin puolin varsin miellyttävä ori. Harlekin ehdittiin palkita kerran rotunäyttelyissä III-palkinnolla.

eie. Sherinal oli kauniin värinen (rautiaanpäistärikkö), luonteikas tamma, jonka ravurinura oli varsin mäkinen. Parhaina päivinään se juoksi varsin hyvin, mutta myös niitä huonompia päiviä mahtui joukkoon usein. Kaunis tamma kyllä oli, vaikkakin temperamentiltaan hieman ailahtelevainen. Myöhemmin Sherillä todettiin suolistosairaus, joka todennäköisesti aiheuttikin suurimman osan tamman ailahtelevuudesta. Lopulta Sheri lopetettiin juuri kyseisen ongelman takia, eikä sillä koskaan teetetty kuin yksi varsa.

eei. Dance With Elvis on ihan yksityisomistajan kasvattama harrasteponi, joka ei käynytkään koskaan radoilla. Sen sijaan se pääsi kiertelemään muutamia varsanäyttelyitä emänsä kanssa, jossa se aiheutti huvitusta omapäisyydellään. Elvis oli kuulemma kova kiusaamaan emäänsä ja kun ori 1,5-vuotiaana myytiin uuteen kotiin, oli sen emä kuulemma silmin nähden helpottunut. Elviksestä on kasvanut komea poni, jolla on edelleen tallella leikkisä ja vilkas luonne. Nykyään se on ruuna, mutta vielä oriaikoinaan se pääsi astumaan muutaman tammankin.

eee. Catwoman 316 on supersuloinen, lumivalkea tamma, joka on suomalaisnaisen yksityisenä harrasteponina. Se asuu laadukkaalla yksityistallilla omistajansa toisen ponin, ratsuponitamman kanssa. Nuorempana "Cattis" on juossut raveissa kilpaa, mutta nykyään se viettää ihan harrasteponin elämää tehden omistajansa kanssa pitkiä kärrylenkkejä ja toimien isomman ponin seuralaisena ja mm. kisakaverina. Omistaja pitää Cattiksella tunteja lapsille ja on astuttanut tammansa kerran. Tänä päivänä Cattis on jo yli kolmikymppinen teräsmuori, joka edelleen toimii lasten talutusratsuna.
Sukuselvitys © Cynoria


Jälkeläiset


Syntymäpäivä Varsa Emä Omistaja Menestys
10.05.2015 t. Pompeji Melody Lilla My Toy Minitrotters 2.11,3aly, 9 415v€. Narrilaivan Maahiainen Muistoajo 2.
19.12.2015 t. VIR MVA Ch Radical Redberry Riesa Radical Trotters 2.19,3aly, 5 584v€. KTK-II, Poniderby-A ´16 4., VSe
19.01.2017 t. Toy's Daniel Prairie Wind Radical Trotters 2.33,5ly, 3 032v€, KTK-I, Platinum Division 03/18 2.

Kilpailukalenteri


Meriitit::
KTK-II 01/2016
VIR MVA CH 05/2016

Narrilaivan Töpöttäjäkuningas lähdön neljäs Narrilaivassa 30.06.2016
A-Poni Maraton -karsintalähdön toinen Korven Raviradalla 16.08.2016
A-Pony Quality Racer 2016 -karsintalähdön toinen Radical Trottersissa 29.09.2016
Narrilaivan Jäätöpöttäjäkuningas 2017 voittaja Narrailaivassa 28.02.2017
Master Division 07/18 -karsintalähdön toinen Duán Stablessa 10.07.2018


Ennätykset::
1600m: 2.15,3ly | 2.13,4aly | 2.48,3mly | 2.35,3maly

Voittosumma:: 6 589v€
Statistiikka:: 130 14-15-7(-12)
VRKK-pisteet:: 0p
Muut voitetut palkinnot::
1x loimi
3-vuotiskausi
Pompejissa
27.12.2014 - Snilli Trotters - VILLIT (Ryh 1100m) - 2/10, 3.07,2aly, 100v€
28.12.2014 - Kerystonin Kartano - VILLIT (Ryh 1100m) - 1/7, 3.15,4aly, 100v€
11.01.2015 - Snilli Trotters - VILLIT (Tas 1100m) - HML
28.01.2015 - Kerystonin Kartano - VILLIT (Ryh 1100m) - 4/10, 3.14,4aly, 30v€

Yhteenveto:: Statistiikka: 4 1-1-0(-1), Ennätykset: 3.07,2aly Voittosumma: 230v€
4-vuotiskausi
Pompejissa
10.02.2015 - Kerystonin Kartano - VILLIT (Ryh 1600m) - 5/8, 3.09,4aly
19.02.2015 - Snilli Trotters - VILLIT (Ryh 1100m) - 9/9, 3.09,6aly
19.02.2015 - Pompeji - VILLIT (Tas 1100m) - 2/7, 3.04,2ly, 50v€
28.02.2015 - Kerystonin Kartano - VILLIT (Ryh 1100m.) - 1/11, 3.00,2aly, 100v€
23.03.2015 - Minnantila - VILLIT (Tas 1100m) - 8/14, 3.00,0ly
27.03.2015 - Bulevardi - VILLIT (Tas 1100m) - HLL
28.03.2015 - Minnantila- VILLIT (Tas 1100m) - 1/13, 2.59,5ly, 100v€

Yhteenveto:: Statistiikka: 6 2-1-0(-0), Ennätykset: 2.59,5ly, 3.00,2aly Voittosumma: 250v€

5-vuotiskausi
Pompejissa
03.04.2015 - VRKK - VRKK (Ryh 1100m) - 9/11, 2.59,1alyx
05.04.2015 - VRKK - VRKK (Ryh 1100m) - HLL
10.04.2015 - Bulevardi - VILLIT (Tas 1100m) - 1/13, 2.57,1ly, 100v€
17.04.2015 - Snilli Trotters - VILLIT (Ryh 1100m) - HML
20.04.2015 - Pompeji - VILLIT (Tas 1100m) - 1/10, 2.56,1ly. 110v€
25.04.2015 - Minnantila - VILLIT (Tas 1100m) - 7/11, 2.57,2ly
26.04.2015 - Bulevardi - VILLIT (Tas 1100m) - HML
29.04.2015 - Snilli Trotters - VILLIT (Ryh 1100m) - 8/11, 2.57,5aly
30.04.2015 - Kerystonin Kartano - VILLIT (Ryh 1100m) - 3/12, 3.01,7aly, 40v€
30.05.2015 - Snilli Trotters - VILLIT (Ryh 1100m) - 6/9, 2.56,6alyx

Yhteenveto:: Statistiikka: 10 2-0-1(-0), Ennätykset: 2.56,1ly, 2.56,6aly Voittosumma: 250v€

6-vuotiskausi
Pompejissa
01.06.2015 - Pompeji - VILLIT (Tas 1100m) - 3/7 2.58,1lyx, 30v€
02.06.2015 - Kerystonin Kartano - VILLIT (Ryh 1100m) - 7/8, 3.07,3aly
04.06.2015 - Duán Stable - VILLIT (Ryh 1600m) - 1/12, 2.50,1aly, 250v€
11.06.2015 - VRKK - VRKK (Ryh 1600m) - 2/12, 2.49,5aly, 125v€
22.06.2015 - Duán Stable - VILLIT (Tas 1600m) - 6/7, 2.51,4ly
23.06.2015 - Duán Stable - VILLIT (Tas 1600m) - 5/9, 2.51,6ly, 20v€
24.03.2015 - Duán Stable - VILLIT (Tas 1600m) - HML
02.07.2015 - Bulevardi - VILLIT (Tas 1100m) - 5/15, 2.46,6ly, 15v€
08.07.2015 - Bulevardi - VILLIT (Tas 1100m) - 8/15, 2.46,4ly, 15v€
15.07.2015 - Bulevardi - VILLIT (Tas 1100m) - 14/15, 2.50,2ly
22.07.2015 - Bulevardi - VILLIT (Tas 1100m) - 3/15, 2.47,3ly, 45v€
29.07.2015 - Bulevardi - VILLIT (Tas 1100m) - 14/15, 2.51,5ly
30.07.2015 - Pompeji - VILLIT (Tas 1100m) - 1/6, 2.45,4ly, 180v€

Yhteenveto:: Statistiikka: 13 2-1-2(-0), Ennätykset: 2.45,4ly, 2.49,5aly Voittosumma: 680v€

7-vuotiskausi
Pompejissa
05.08.2015 - Rattonen - VILLIT (Tas 1100m) - 12/14, 2.44,3ly
20.08.2015 - Skyforge - VRER (Tas 1100m) - 4/12, 2.36,4ly, 25v€
27.08.2015 - Savitaival - VILLIT (Ryh 1609m) - 4/12, 2.34,5aly, 50v€
28.08.2015 - Savitaival - VILLIT (Ryh 1609m) - 10/12, 2.34,3aly
29.08.2015 - Savitaival - VILLIT (Ryh 1609m) - 9/12, 2.34,5aly
07.09.2015 - Duán Stable - VRER (Ryh 1600m) - 8/10, 2.34,4aly
26.09.2015 - Pompeji - VRER (Tas 1100m) - 5/5, 2.39,5lyx

Yhteenveto:: Statistiikka: 7 0-0-0(-2), Ennätykset: 2.36,4ly, 2.34,3aly Voittosumma: 75v€

8-vuotiskausi
05.10.2015 - Savitaival - VILLIT (Ryh 1100m) - 1/10, 2.45,2aly, 160v€
07.10.2015 - Savitaival - VILLIT (Ryh 1100m) - 4/10, 2.46,2alyxx, 20v€
07.10.2015 - Ruskolilja - VILLIT (Tas 1100m) - 2/8, 2.39,1ly, 100v€
09.10.2015 - Savitaival - VILLIT (Ryh 1100m) - 9/10, 2.42,4aly
11.10.2015 - Savitaival - VILLIT (Ryh 1100m) - 3/10, 2.40,4aly, 40v€
12.10.2015 - VRKK - VRKK (Tas 1600m) - HML
16.10.2015 - VRKK - VRKK (Tas 1600m) - 10/10, 2.39,3lyxx
17.10.2015 - Duán Stable - VILLIT (Tas 1600m) - 2/10, 2.30,3ly, 125v€
19.10.2015 - Savitaival - VILLIT (Ryh 1100m) - HLO
20.10.2015 - VRKK - VRKK (Tas 1600m) - 7/10, 2.37,4ly
24.10.2015 - VRKK - VRKK (Tas 1600m) - 5/8, 2.35,6ly
25.10.2015 - Narrilaiva - VILLIT (Tas 1100m) - 7/10, 2.33,3ly
27.10.2015 - Snilli Trotters - VILLIT (Ryh 1100m) - 7/11, 2.30,3aly
28.10.2015 - VRKK - VRKK (Tas 1600m) - 4/10, 2.33,4lyxx, 100v€
28.10.2015 - Narrilaiva - VILLIT (Ryh 1100m) - 7/10, 2.32,9alyx

Yhteenveto:: Statistiikka: 15 1-2-1(-2), Ennätykset: 2.30,3ly, 2.30,3aly Voittosumma: 545v€

9-vuotiskausi
08.11.2015 - Narrilaiva - VILLIT (Ryh 1600m) - 2/12, 2.29,2aly, 80v€
14.11.2015 - Ruskolilja - VILLIT (Tas 1100m) - 2/5, 2.49,3ly, 90v€
15.11.2015 - Narrilaiva - VILLIT (Tas 1100m) - 9/16, 2.30,0lyx
22.11.2015 - Narrilaiva - VILLIT (Tas 1100m) - 10/11, 2.32,0lyx
23.11.2015 - Aken Ravitalli - VILLIT (Tas 1100m) - 1/16, 2.30,2ly, 300v€ +loimi
27.11.2015 - Kerystonin Kartano - VILLIT (Ryh 1600m. Monté) - 4/12, 2.35,3maly, 44v€
30.11.2015 - Aken Ravitalli - VILLIT (Tas 1100m) - 7/16, 2.34,1ly, 60v€
02.12.2015 - Kerystonin Kartano - VILLIT (Ryh 1100m) - 5/12, 2.28,2aly, 20v€
06.12.2015 - Aken Ravitalli - VRER (Tas 1100m) - HML
08.12.2015 - Kerystonin Kartano - VILLIT (Ryh 1100m) - 3/10, 2.27,2aly, 80v€
11.12.2015 - Kerystonin Kartano - VRER (Ryh 1600m) - 4/10, 2.26,2aly, 40v€
13.12.2015 - Narrilaiva - VILLIT (Tas 1100m) - 9/12, 2.27,5ly
18.12.2015 - Aken Ravitalli - VILLIT (Tas 1100m. Aken ravitallin Synttäriajo 2015) - HPL
19.12.2015 - Salta - VRER (Tas 1100m) - 13/15, 2.38,4ly
20.12.2015 - Narrilaiva - VRER (Tas 1100m) - 11/14, 2.35,0lyx
23.12.2015 - Narrilaiva - VILLIT (Tas 1100m) - 10/12, 2.32,2ly
27.12.2015 - Narrilaiva - VILLIT (Tas 1100m) - 11/15, 2.30,2ly

Yhteenveto:: Statistiikka: 16 1-2-1(-2), Ennätykset: 2.27,,5ly, 2.26,2aly, 2.35,3maly Voittosumma: 714v€

10-vuotiskausi
03.01.2016 - Narrilaiva - VILLIT (Tas 1600m) - 5/12, 2.27,1lyx, 25v€
09.01.2016 - Loimulehto - VILLIT (Tas 1600m) - 11/11, 2.55,5ly
12.01.2016 - Salta - VRER (Tas 1100m) - 5/13, 2.36,3ly, 15v€
13.01.2016 - Narrilaiva - VILLIT (Ryh 1600m) - 2/10, 2.26,6aly, 100v€
14.01.2016 - Ruskolilja - VILLIT (Ryh 1100m) - 9/9, 2.32,6alyx
15.01.2016 - Kuolemanpaikka - VILLIT (Ryh 1100m) - HLL
16.01.2016 - Snilli Trotters - VILLIT (Ryh 1100m) - 2/11, 2.27,2alyx, 100v€
16.01.2016 - Loimulehto - VILLIT (Tas 1600m) - 8/11, 2.21,2ly
17.01.2016 - Duán Stable - VILLIT (Tas 1600m) - 2/16, 2.26,4ly, 125v€
22.01.2016 - Narrilaiva - VILLIT (Tas 1600m) - 1/8, 2.25,2ly, 200v€
23.01.2016 - Loimulehto - VILLIT (Tas 1600m) - 4/8, 2.41,2ly, 50v€
23.01.2016 - Snilli Trotters - VILLIT (Ryh 1100m) - 4/8, 2.25,5aly, 25v€
24.01.2016 - Duán Stable - VRER (Tas 1600m) - 11/12, 2.29,3ly
29.01.2016 - Narrilaiva - VILLIT (Ryh 1600m) - 9/9, 2.27,0alyx

Yhteenveto:: Statistiikka: 14 1-3-0(-2), Ennätykset: 2.21,2ly, 2.25,5aly Voittosumma: 640v€

11-vuotiskausi
07.02.2016 - Duán Stable - VRER (Ryh 1600m) - 5/10, 2.23,6alyxx, 20v€
08.02.2016 - Savitaival - VILLIT (Ryh 1609m) - 10/12, 2.22,5aly
10.02.2016 - Narrilaiva - VILLIT (Ryh 1600m) - 2/12, 2.20,0aly, 120v€
10.02.2016 - Salta - VILLIT (Tas 1100m) - 10/11, 2.27,6lyx
10.02.2016 - Savitaival - VILLIT (Ryh 1609m) - 3/12, 2.19,3aly, 60v€
12.02.2016 - Savitaival - VILLIT (Ryh 1609m) - 8/12, 2.21,1aly
13.02.2016 - Snilli Trotters - VILLIT (Ryh 1100m) - HLL
14.02.2016 - Salta - VILLIT (Tas 1100m) - 1/9, 2.23,1ly, 160v€
16.02.2016 - Aken Ravitalli - VILLIT (Ryh 1100m. Monté) - 4/7, 2.59,4malyx, 150v€
17.02.2016 - Salta - VRER (Ryh 1100m) - 7/8, 2.21,1aly
18.02.2016 - Narrilaiva - VILLIT (Ryh 1600m) - 8/12, 2.22,1alyx
19.02.2016 - Salta - VILLIT (Tas 1100m) - 9/9, 2.23,7lyxx
20.02.2016 - Silli Trotters - VILLIT (Ryh 1100m) - 7/8, 2.22,5aly
22.02.2016 - Narrilaiva - VILLIT (Ryh 1600m) - 10/12, 2.22,3aly
24.02.2016 - Salta - VILLIT (Tas 1100m) - 7/7, 2.20,3lyxx
25.02.2016 - Kerystonin Kartano - VRER (Ryh 1100m) - 4/11, 2.20,3alyx, 50v€
28.02.2016 - Repola - VRER (Tas 1100m) - 5/12, 2.23,3lyxx, 20v€
28.02.2016 - Duán Stable - VRER (Tas 1600m) - 13/14, 2.33,6ly
29.02.2016 - Narrilaiva - VILLIT (Ryh 1600m. Narrilaivan Jäätöpöttäjäkuningas 2016) - HLL
29.02.2016 - Salta - VILLIT (Tas 1100m) - 1/6, 2.36,3lyx, 120v€

Yhteenveto:: Statistiikka: 20 2-1-1(-2), Ennätykset: 2.20,3ly, 2.19,3aly, 2.59,4maly Voittosumma: 700v€

12-vuotiskausi
09.04.2016 - Snilli Trotters - VRER (Tas 1600m) - 8/16, 2.16,4ly, 10v€
22.06.2016 - Narrilaiva - VILLIT (Ryh 1100m) - 3/10, 2.15,3aly, 100v€
30.06.2016 - Narrilaiva - VILLIT (Ryh 1600m. Narrilaivan Töpöttäjäkuningas- lähtö) - 4/16, 2.15,3ly, 100v€

Yhteenveto:: Statistiikka: 3 0-0-1(-1), Ennätykset: 2.15,3ly, 2.15,3aly Voittosumma: 210v€

13-vuotiskausi
16.08.2016 - Korven Ravirata - VILLIT (Ryh 1100m. A-Poni Maraton -karsinta) - 2/11, 2.15,3aly, 400v€ ->Finaaliin!
16.08.2016 - Korven Ravirata - VILLIT (Ryh 1100m. A-Poni Maraton -finaali) - HLL
21.08.2016 - Aken Ravitalli - VRER (Tas 1100m. Pikkukuninkaallinen 2016) - 13/15, 2.22,5ly
28.08.2016 - Narrilaiva - VRER (Tas 1100m. A-Ponimestaruus 2016 -karsinta) -7/10, 2.20,2lyx, ->Finaaliin
28.08.2016 - Narrilaiva - VRER (Tas 1100m. A-Ponimestaruus 2016 -finaali) - 14/16, 2.22,4ly
18.09.2016 - Ravitalli Solv - VRER (Ryh 1609m) - K
29.09.2016 - Radical Trotters - VILLIT (Ryh 1100m. A-Pony Quality Racer 2016 -karsinta) - 2/8, 2.15,3alyx, 250v€ ->Finaaliin!
29.09.2016 - Radical Trotters - VILLIT (Ryh 1100m. A-Pony Quality Racer 2016 -finaali) - HLL

Yhteenveto:: Statistiikka: 8 0-2-0(-0), Ennätykset: 2.20,2ly, 2.15,3aly Voittosumma: 650v€

14-vuotiskausi
28.02.2017 - Narrilaiva - VILLIT (Ryh 1100m. Narrilaivan Jäätöpöttäjäkuningas 2017) - 1/6, 2.13,7aly, 800v€

Yhteenveto:: Statistiikka: 1 1-0-0(-0), Ennätykset: 2.13,7aly Voittosumma: 800v€

15-vuotiskausi
29.09.2017 - Radical Trotters - VILLIT (Ryh 1100m. A-Pony Quality Racer 2017) - 12/12, 2.16,9alyx
27.10.2017 - Duán Stable - VRER (Tas 1100m. Monté) - 9/12, 2.48,3mlyx

Yhteenveto:: Statistiikka: 2 0-0-0(-0), Ennätykset: 2.16,9aly, 2.48,3mly Voittosumma: 0v€
16-vuotiskausi
10.02.2018 - Ponidivarit - VILLIT (Ryh 1600m. Master-division -karsinta) - 5/10, 2.26,5alyx, 35v€
27.02.2018 - Narrilaiva - VILLIT (Ryh 1600m. Master Division -finaali) - 7/9, 2.23,5aly
20.03.2018 - Duán Stable - VILLIT (Ryh 1600m. Master Division -karsinta) - K

Yhteenveto:: Statistiikka: 3 0-0-0(-0), Ennätykset: 2.23,5aly Voittosumma: 35v€
17-vuotiskausi
10.07.2018 - Duán Stable - VILLIT (Ryh 1600m. Master Division -karsinta) - 2/12, 2.20,6aly, 250v€
30.07.2018 - Duán Stable - VILLIT (Ryh 1600m. Master Division -finaali) - 11/11, 2.23,6aly
29.09.2018 - Radical Trotters - VILLIT (Ryh 1100m) - 1/6, 2.13,4aly, 400v€
10.10.2018 - Guest Trotters - VILLIT (Ryh 1600m. Master Division -karsinta) - 6/12, 2.21,5alyxx, 30v€
30.10.2018 - Guest Trotters - VILLIT (Ryh 1600m. Master Division -finaali) - 6/11, 2.21,5aly, 50v€

Yhteenveto:: Statistiikka: 5 1-1-0(-0), Ennätykset: 2.13,4aly Voittosumma: 730v€
18-vuotiskausi
10.11.2018 - Duán Stable - VILLIT (Ryh 1600m. Master Division -karsinta) - 7/12, 2.19,5alyxx
00.03.2016 - Paikka - VILLIT (Ryh/tas 2100m) - ?/?
00.03.2016 - Paikka - VILLIT (Ryh/tas 2100m) - ?/?
00.03.2016 - Paikka - VILLIT (Ryh/tas 2100m) - ?/?
00.03.2016 - Paikka - VILLIT (Ryh/tas 2100m) - ?/?
00.03.2016 - Paikka - VILLIT (Ryh/tas 2100m) - ?/?
00.03.2016 - Paikka - VILLIT (Ryh/tas 2100m) - ?/?
00.03.2016 - Paikka - VILLIT (Ryh/tas 2100m) - ?/?
00.03.2016 - Paikka - VILLIT (Ryh/tas 2100m) - ?/?

Yhteenveto:: Statistiikka: 1 0-0-0(-0), Ennätykset: 2.19,5aly Voittosumma: 0v€

Näyttelyt ja Match showt
15.11.2015 - Cresendo - VSN (Shetlanninponiorit) - 2/12 (4+3½+4+3½+3½+4+4+4+3+3 = 36,5p) RCH Tuomari: Taffel
31.01.2016 - Nidavellir - VSN (Shetlanninponi orit) - 1/12 (4-4½-4½-3½-4-4-4-4-3½-3½=39,5p) SW4 Tuomari: dookie
31.07.2016 - Nidavellir - VSN (Shetlanninponi orit) - 4/12, (4+3½+4+3½+4+3+4+4+3+3 = 36p) RCH Tuomari: taffel
28.08.2016 - Radical Trotters - VSN (Shetlanninponit, orit) - 3/12, (4+3½+4+3½+4+3+4+4+3+3 = 36p) RCH Tuomari: taffel
10.02.2018 - Ratsutalli Lilja - VSN (Shetlanninponiorit) - 4/8, (4+3½+4+3½+4+3+4+4+3+3 = 36p)RCH Tuomari: taffel
26.06.2018 - Duán Stable - VSN (Shetlanninponit, orit) - 9/12, (4+3½+4+3½+4+3+4+4+3+3 = 36p) Tuomari: taffel

01.12.2015 - Walnur Grove Shetlands - NJ (Shetlanninponioriit) - 5/12, sertin arvoinen -> irtoSERT Tuomari: Welby Pt: Vibaja
17.12.2015 - Moondance - NJ (Shetlanninponiorit) - LKV2/12, irtoSERT Tuomari/PT: Jannica
12.01.2016 - Knockturn Ponies - NJ (Shetlanninponiorit) -LVK1/11, irtoSERT Tuomari: Siiri K. PT: jannica
05.02.2016 - Huvitus - NJ (Shetlanninponi orit) - LKV1/12, BIS4, MVA-SERT Tuomari: Viiru PT: Siiri K.
05.03.2016 - Adina - NJ (Shetlanninponioriit) - LVK1/12, BIS3, MVA-SERT Tuomari/PT: Taija
20.03.2016 - Härdelli - NJ (Shetlanninponioriit) - 4/12 sertin arvoinen -> irtoSERT (ei tarvetta) Tuomari: Jannica

20.01.2016 - Kantakirjaustilaisuus - 19 + 17 + 18 + 19 = 73p. KTK-II

Päiväkirja

22.12.2015 - Pääsin tänään ajamaan, tattaraa, shettiksellä! Olin odottanut jonkinlaista lämminveristä, mutta tarhassa minua tulikin vastaan pieni ruunikonvärinen pikkuponi. Kivaa!
Kunkku oli hoidettaessa, noh, omalaatuinen. Sain hieman varoa omia varpaitani, kun pikkuori halusi tehdä tuttavuutta niiden kanssa. Sen lisäksi Kunkulla oli hirveästi asiaa koko ajan, ja rupesi itseäkin naurattamaan, kun yritin asettaa siloja ponin hytkyvään selkään. Kun olin hirveän viuhtomisen ja kauhomisen jälkeen saanut Kunkun ajokuntoon ohjasin meidät metsälenkille. Tarkoitus oli tehdä melko rauhallinen hölkkälenkki. Pari kertaa piiskalla napautettuani sain ravin kuntoon, ja siinä sitä sitten mennä humputettiin. Kunkku näytti melko huvittavalta, kun se pinnisteli mutaisella radalla. Ilmeisesti ori luki ajatukseni, sillä se pysähtyi niille sijoilleen. "Juokse sitten itse äläkä naura minulle", se taisi ajatella. Kannustin Kunkun takaisin liikkeelle, ja loppumatkan yritin pitää naamani peruslukemilla. Hassu poni!
Merkintä © Omppu VRL-12675

Tekijänoikeudet

Ulkoasu © K.K.
Ulkoasun kuvat © Ravikuva Jean Pierre Belot (CC BY-NC 2.0)
Kaikki muu ellei toisin mainita © Radical Trotters

Virtuaalista / SIM-Game

Tämä on virtuaalinen ravitalli
Virtuaalihevonen, kuvissa esiintyvä hevonen ei liity tällä sivulla oleviin tietoihin