VRER-Ponivalio
KTK-III

From Dusk Till Dawn


UUDET SIVUT!!Kuvat © Kuvaaja ei halua nimeään mainittavan


Perustiedot


NimiFrom Dusk Till Dawn, Duke RekisterinumeroVH15-017-0557
Syntymäaika, ikä16.07.2015, 12v* Rotu, sukupuoliShetlanninponi, ori
Väri, säkäkorkeusMusta, 100cm PainotusRavit
KasvattajaGeer Stuter, Ruotsi.

OmistajaSpookiness (VRL-03285),
Radical Trotters
Ennätys, VS 2.13,1ly, 10 218v€ Statistiikka115 22-15-12(-12) (voitto%= 19%, sij%= 42%)
MeriititKantakirjattu kolmannella palkinnolla (KTK-III)
5v A-poniorien ja -ruunien VSe 02/2016
6v ja vanhempien A-poniorien ja -ruunien VSe
VRER-Ponivalio (580p)
Narrilaivan Mini A-sprintteri 2015
Narrilaivan Töpöttäjäkuningas '16
A-Pony Quality Racer 2016
Master Division 02/18 voittaja
Master Division 10/18 2.
Narrilaivan Jäätöpöttäjäkuningas 2017 2.
Aken ravitallin 50. ravit juhlalähtö 2.
* Täytti 3v 01.09.15, oma ikääntyminen

Luonnekuvaus


Duke ei ole kaikkien käsiteltävissä oleva lastenponi, vaan pienestä koostaan ja hämäävän kiltistä ulkonäöstään huolimatta, tämä karjas pieni orinkuvatus tarvitsee käsittelijäkseen henkilön, jolla on kokemusta oreista ja niiden päähänpistoista hormonihuuruissaan. Duke täytyy taluttaa aina vähintään ketju turvan ympäri, sillä se tahtoisi mielellään lähteä tekemään tuttavuutta tarhoissaan olevien tammojen kanssa, korvia vihlova, kimeä hirnuminen säestää yleensä matkaa orin omaan tarhaan. Duke on tarhattava tukevassa lankkutarhassa, joka on vielä varmistettu sähkölangalla, pelkässä sähköaidassa se ei pysy. Kengittää Duke on vähän haasteellinen ihan vain jo pienen kokonsa takia, mutta myöskin siksi, että sillä on niin kova kiire esittää itseään tammoille, kovistella muita oreja ja ruunia niin, ettei se pysyisi sekuntiakaan paikallaan ja nyhtämättä jalkojaan ilman kevyttä rauhoitusta.
Duke on oivallinen matkustaja, nousee hyvin sekä kuljetuskoppiin että kuorma-autoon, ei stressaa lainkaan pidempiäkään matkoja vaikka joutuisi matkustamaan yksinkin. Jos kaveri otetaan mukaan, on ponien väliin laitettava orilevy, sillä Duke on kova herra pureskelmaan vieruskaveria. Kisapaikalla ei hiljaista hetkeä tule, kun pitää pörhistellä muille hevosille, koettaa haastaa vieruskaveria tappeluun tai jotain muuta vastaavaa. Yleensä Duke varustetaankin kuorma-autossa, ja kärryt isketään perään vasta kun tarve vaatii, sillä ori pysyy hieman rauhallisempana turpa kohti kuorma-auton etuosaa niin ettei se kunnolla näe muita poneja, huutaa joka tapauksessa, mutta malttaa pysyä enemmän paikallaan.

Ajaessa Duke on helposti kuumuva tapaus, mutta kuitenkin käsissä pysyvä, kunhan sitä ei päästä pelleilemään liikaa.. Tallista lähtiessä kannattaa varautua siihen, että se tekee täydellisen stopin tammojen tarhojen ohi kuljettaessa, joskin näist tilanteista on yleensä selvitty sillä, että ollaan menty vauhdilla ohi eikä annettu orille tilausuutta tehdä tyhmyyksiä. Alkuvaikeuksien jälkeen Duke on kuitenkin yllättävän järkevä kaveri, joskus kaasuhanat saattaa hirttää kiinni mutta pääasiassa menee juuri sitä vauhtia mitä siltä pyydetään.
Lämmittelyssä Duke ei välttämättä anna itsestään niin hyvää kuvaa kuin mitä sen päivän kunto sillä hetkellä olisi, vaan se tahtoisi enemmän keskittyä seurustelemaan muiden kanssa ja yleensä ravikin on sen näköistä. Starttiin kuitenkin terävöityy huomattavasti ja onkin siitä mahtava poni, että osaa kanavoida kaiken pelleilyenergiansa itse suoritukseen. Melko ravivarma poni kestää raskaatkin reissut, eikä katkea heti ensimmäisenä loppusuoralla. On kuitenkin parhaimmillaan keulajuoksun saaneena, jossa saa säädellä itse matkavauhdin. Loppua ori tulee ikäänkuin lentäen, etenkin jos juoksunkulku on ollut lainkaan suosiollinen, ja on usein mukana kärkikahinoissa.

Luonne © reibili

Sukuselvitys


i. Ivanhoe Gåmm
2.16,9aly, 14 500v€,
m 105cm
EVM
ii. Ivanhoe Kenny2.17,1ly, 7 000v€
m 104cm
EVM
iii. Migge vd. Tiggerwood
2.22,3ly, 5 640v€
rt 105cm
EVM
iie. Linda vd. Tiggerwood
2.45,7aly, 2 100v€
m 98cm
EVM
ie. Milda Hoevens
3.03,5ly, 300v€
rn 101cm
EVM
iei. Ilminar Ålerbo
2.57,4ly, 560v€
rn 96cm
EVM
iee. Jimina
2.49,9aly, 80v€
mkrj 102cm
EVM
e. Frida vd. Geer
2.33,4aly, 4 000v€
mkrj 100cm
EVM
ei. Niklas Domerhoff
2.20,5aly, 4 090v€
rn 103cm
EVM
eii. Carlos Domerhoff
2.55,6aly, 359v€
rnvkko 105cm
EVM
eie. Einiva
3.22,8ly, 26v€
km 98cm
EVM
ee. Flimma vd. Geer
2.39,7aly, 289v€
rt 100cm
EVM
eei. Petter Teera
2.36,9ly, 497v€
rt 106cm
EVM
eee. Flicka vd. Geer
ei enn. 0v€
km 104cm
EVM

i. Ivanhoe Gåmm oli kotimaansa Ruotsin raviratojen pieni, musta kauhu. Varikkoalueella jokainen ohjastaja piti siihen vähintään kahden metrin välimatkan, jotta vain säilyisivät sen purukaluston ulottumattomissa. Tämä ei kuitenkaan tarkoittanut sitä, että poni olisi ollut ilkeä: ei, Gåmm oli saanut vain puutteellisen tapakasvatuksen nuorempana, ja saatuaan varsana pomottaa muita miten huvittaa, ei se voinut ymmärtää moisen olevan vanhemmalla iällä kiellettyä. Hieman hankalasta käsiteltävyydestään huolimatta 105-senttinen Gåmm oli radalle päästyään erittäin ravivarma ja voitontahtoinen, ja se oli moneen kertaan ensimmäinen maaliviivalla. Orin ennätys autolähetyksellä oli 2 minuuttia ja 16,9 sekuntia, ja se ansaitsi elämänsä aikana 14 500 virtuaalieuroa. Jälkeläisiä Gåmmille kertyi noin viisikymmentä.

e. Frida vd. Geer toimi lähes koko elämänsä ajan nuorten ohjastajalupausten opetusponina hyvän luonteensa ansiosta. Se osasi käyttäytyä poneiksi niin kotona kuin radallakin olematta kuitenkaan ihan turhan helppo tapaus. Frida osasi vaatia, että kuski tietää mitä tekee, ja tämä opettikin ravien saloihin paremmin kuin täysin pomminvarmalla ponilla ajaminen. Moni ohjasti sillä ensimmäiseen voittoonsa, ja nuorten keskuudessa tamma olikin "se ihana mustankirjava tamma". Fridan kanssa oli mukava aloittaa kilpaura, sillä ohjastaja sai keskittyä täysillä omaan asiaansa ponin kulkiessa eteenpäin kuin juna. Frida oli noin 100 senttimetriä korkea, ja sen paras aika autolähetyksellä oli 2 minuuttia ja 33,4 sekuntia. Tamma tienasi urallaan 4000 virtuaalieuroa, ja se varsoi nelisen varsaa.

ii. Ivanhoe Kenny oli monen ravinuoren ihailema nopea, 104-senttinen pikimusta poni. Se kulki radalla kuin unelma, ja oli kaiken lisäksi tosi söpö. Palattuaan radalta voittoloimi selässään se kuitenkin vaihtoi sisäistä asetustaan: hoitaja joutui huolehtimaan ponin lisäksi rakkaista sormistaan, eikä pesukarsinassa kastunut joka kerta ainoastaan poni. Pienellä huumorilla tämän 7000 virtuaalieuroa tienanneen orin kanssa kuitenkin selvisi, ja vaikkei olisi selviytynytkään, käytös annettaisiin anteeksi voittorahojen kilahtaessa tilille. Ja pitihän Kennyn tasoitusajoennätyskin, 2.17,1, ponin puolia. Jälkeläisiä siltä löytyy Ruotsista ainakin kolmekymmentä, mutta muutama on myyty myös muualle pohjoismaihin.

ie. Milda Hoevens ei vaikuttanut päällisin puolin kovinkaan erikoiselta ponilta. Väriltään se oli "vain tylsä ruunikko", eikä tamman 3 minuutin ja 3,5 sekunnin tasoitusajoennätyksellä montaa killinkiä voitettu. Milda oli kuitenkin arvokas siltä kantilta, että sen kyytiin saattoi laittaa vaikkapa kärryille kinuavan kuusivuotiaan. Tamma käveli konstailematta harjoitusrataa pitkin, ja ravasi varovasti kun sitä pyydettiin. 101 senttimetriä korkea Milda tarjosi elämänsä aikana monelle nuorelle ohjastajalle ensikosketuksen raviurheiluun, ja se myös varsoi yhden varsan.

ei. Niklas Domerhoff teki tasaisen raviuran. Nuoresta asti se oli todella järkevä ja hyväkäytöksinen ori, eikä sillä koskaan ollut konnuukset mielessä. Niklas asui koko elämänsä kotimaassaan Ruotsissa, ja kilpaili siellä monta starttia keräten 4090 virtuaalieuroa. Sen ennätys hipoi kahta minuuttia ja kahtakymmentä sekuntia, mutta loppujen lopuksi tulokseksi autolähetyksestä jäi 2.20,5. Ruunikko ori oli säkäkorkeudeltaan metrin ja kolme senttiä. Niklaksella on hyvien puoliensa ansiosta paljon jälkeläisiä, joista kaikki perivät isänsä ystävällisen luonteen.

ee. Flimma vd. Geer on kahden varsan emä ja mukava kisakaveri. Flimman kanssa on kivaa käydä raveissa, sillä se juoksee. Ja kovaa! Siis silloin kun se tammalle itselleen sopii. Jotenkin vauhti sattuu tyssäämään silloin tällöin, ja voitot ovatkin jääneet vähiin. Lisäksi tämä raudikko on todella "taitava" jäämään pussiin, tiedä häntä mistä moinen johtuu. Elämä metrin korkuisen Flimman kanssa on kuitenkin hyvin antoisaa, sillä tammalla on aina pilkettä silmäkulmassa ja kaviokoukku hampaiden välissä. Flimman ennätys autolähetyksessä on 2.39,8.

iii. Migge vd. Tiggerwood oli huomiota rakastava herrasmies. Se tykkäsi esiintyä, ja mitä enemmän katseita se sai osakseen, sen parempi! Etusuoran auetessa Migge imaisi joka kerta lisäpuhtia äänekkäästi kannustavasta katsomojoukosta, ja kotijoukkojen iloksi se pääsikin rahoille monen monituista kertaa. Orista oikein huokui positiivista energiaa, ja se oli kaikkien niiden veikkaajien suosikki, keille voitto ei ollut tärkeintä. Tämän 105-senttimetriä korkean rautiaan paras tulos tasoitusajosta jäi 2 minuuttiin ja 22,3 sekuntiin, ja se sai vain muutaman jälkeläisen.

iie. Linda vd. Tiggerwood eli ja ravasi herkkujen voimalla: se oli ruoalle aivan uskomattoman perso, ja se söi ihan mitä vain suklaapatukoista sämpylöihin. Ominaisuus ei kuitenkaan pulskistanut Lindaa, sillä se omasi kovan kunnon ja käytti sitä hyvin hyödyksi. Musta tamma meni jokaisen lähdön tasaista tahtia laukkaa esittämättä, ja ansaitsi jonkin verran rahaakin. Aikansa, 2.45,7ly, puolesta Lindasta ei aina ollut voittokamppailuun, mutta se ei haitannut. Voitti tai ei, 98 senttimetriä korkea tamma oli silti omistajilleen tärkeä.

iei. Ilminar Ålerbo oli pieni, ruotsalainen ruunikko. Se laukkasi nuorena melko tiuhaan, ja oli haastavahko käsitellä. Omistajat jaksoivat kuitenkin jatkaa sen treenaamista, ja pikku hiljaa laukat alkoivat jäädä vähemmälle. Lopulta ruunikko "Åke" ruunattiin, ja niin käytöskin alkoi parantua. Mitään ratojen kuningastahan siitä ei tullut tasoitusajoennätyksen jäädessä 2 minuuttiin ja 57,4 sekuntiin, mutta kyllä sitä jonkin verran kehtasi raveissa käyttää. Jälkeläisiä Åkelle tuli vain yksi tämän ollessa vielä ori.

iee. Jimina oli helposti käsiteltävä tamma, joka vietti suurimman osan elämästään emän roolissa. Niinä kesinä, kun Jiminalla ei ollut varsaa, sitä käytettin muutamissa raveissa. Ennätykseksi autolähetyksestä tuli 2 minuuttia ja 49,9 sekuntia, joka riitti omistajille ihan hyvin. Rahaa mustankirjava tamma tienasi parikymmentä virtuaalieuroa. Jiminan lopetettua raviuran se siirtyi ratsun hommiin, jossa se osoittautuikin oikein käteväksi: ponin omistajaperheen lapsi taisi jopa käydä sillä jonkin käynti-ravi-luokan lähitallilla. 102-senttinen tamma opetti myös pari ratsuihmistä ohjaamaan kärryiltä käsin.

eii. Carlos Domerhoff toimi ensin omistajansa opettajana. Se ravasi monta lähtöä päästen myös rahoille, mutta vasta sitten, kun se koki omistajansa olevan valmis moiseen: alkuajat se oli melko hankala, ja laukkasi, jos ohjastaja alkoi sähläämään. Parivaljakon ennätykseksi autolähetyksestä tuli 2 minuuttia ja 55,6 sekuntia. Kun edellinen omistaja oli hoideltu, 105-senttinen ori annettiin poniravikoulun opetuskäyttöön. Siellä se kuitenkin päädyttiin ruunaamaan, jotta ei tarvittaisi erityisjärjestelyitä tarhaukseen. Ennen ruunaustaan ruunivoikko Carlos oli saanut neljä jälkeläistä.

eie. Einiva on Duken suvun ainoa suomalainen poni. Sen ennätys autolähdöstä oli 3 minuuttia ja 22,8 sekuntia: nyt emme puhu siis minkään luokan voittajasta. Einiva oli kuitenkin kiltti, suloinen ja toimiva, joten se ajelutti kyytiläisiä kärryillään kaikissa mahdollisissa tapahtumissa. Kimo, hieman alle metrin korkuinen poni ansaitsi tällä työllä runsaasti rahaa, ja vaikkei se raveissa menestynytkään, tunsivat sen kaikki lähialueen ihmiset.

eei. Petter Teera oli ori, jota kukaan ei olisi uskonut oriksi. Se ei välittänyt raveissa ollessaan tammoista tippaakaan, ja sen saattoi lykätä kenen tahansa hoiteisiin. Kirsikkana kakussa Petter osasi myös juosta, ja se ansaitsi muutaman satasen verran rahaa. 106-senttisellä Petterillä pystyi myös ratsastamaan ongelmitta, mutta laukkaa ori ei oikein mennyt, olihan se radallakin ravivarma. Rautiaan ennätys autolähetyksessä oli 2 minuuttia 36,9 sekuntia, ja se sai noin kymmenen jälkeläistä.

eee. Flicka vd. Geer ei kilpaillut elämänsä aikana lainkaan. Se oli säikähtänyt nuorena harjoituslenkillä peuraa ja saanut jalkansa aisan yli, eikä siitä jalasta enää juoksemaan ollut. Pillejä ei kuitenkaan kimon tamman kanssa laitettu pussiin, vaan jalka kursittiin kuntoon hitaasti ja varmasti. Flicka sai siis parannuttuaan viettää leppoisaa elämää kevyiden ratsastuslenkkien parissa, ja hyvän sukunsa ansiosta se astutettiin melkein joka vuosi. Säkäkorkeudeltaan Flicka oli 104 senttimetriä.
Sukuselvitys © Omppu VRL-12675

Jälkeläiset


Syntymäpäivä Varsa Isä/emä Omistaja Menestys
27.12.2015 o. Toy's Franklin Lycka Till! Toy Minitrotters 2.12,1aly, 6 540v€, Challenger-division 12/17 2.
06.04.2016 t. Pompeji Suspiria Mymmeli Radical Trotters 2.19,2ly, 4 833v€, KTK-III, Narrilaivan Mini A-Sprintteri 2016 2.
14.01.2017 o. Jaws Bond Scarlet v.d. Keffeus Radical Trotters 2.37,5ly, 2 045v€, KTK-III
27.12.2018 o. Radical Fallout Riesa Guest Trotters tietoa
31.05.2019 t. Toy's Vaiana Vendla Lotten Radical Trotters tietoa

Kilpailukalenteri


Meriitit::
KTK-III

Narrilaivan Mini A-sprintteri 2015 Narrilaivassa 31.10.2015
Aken ravitallin 50. ravit juhlalähdön toinen Aken Ravitallilla 18.12.2015
Narrilaivan Töpöttäjäkuningas lähdön voittaja Narrilaivassa 30.06.2016
A-Ponimestaruus 2016 -karsintalähdön voittaja Narrilaivassa 28.08.2016
A-Pony Quality Racer 2016 -karsintalähdön voittaja Radical Trottersissa 29.09.2016
A-Pony Quality Racer 2016 -finaalilähdön voittaja Radical Trottersissa 29.09.2016
Master Division 02/18 -karsintalähdön voittaja Ponidivareissa 20.02.2018
Master Division 02/18 -finaalilähdön voittaja Ponidivareissa 27.02.2018
Narrilaivan Jäätöpöttäjäkuningas 2017 lähdön toinen Narrilaivassa 28.02.2017
Master Division 10/18 -karsintalähdön kolmas Guest Trottersissa 20.10.2108
Master Diviison 10/18 -finaalilähdön toinen Guest Trottersissa 30.10.2018

VRER-Ponivalio (580p)
Hallussaan 5v A-poniorien ja -ruunien virtuaalinen Suomen ennätys, 2.35,2ly 02/2016
Hallussaan 6-vuotiaiden ja vanhempien A-poniorien ja -ruunien Suomen ennätys, 2.13,1ly 10/2016


Ennätykset::
1600m: 2.13,1ly | 2.13,2aly | 2.43,6mly | 2.39,7maly

Voittosumma:: 10 218v€
Statistiikka:: 116 22-15-12(-12)
VRKK-pisteet:: 0p
Muut voitetut palkinnot::
1x loimi
1x pokaali
1x kukkia

3-vuotiskausi
02.09.2015 - Savitaival - VILLIT (Tas 1609m) - 3/7, 3.25,3lyxx, 50v€
03.09.2015 - Savitaival - VILLIT (Tas 1609m) - 2/7, 3.27,3ly, 70v€
04.09.2015 - Savitaival - VILLIT (Tas 1609m) - 3/7, 3.24,3ly, 50v€
05.09.2015 - Duán Stable - VRER (Ryh 1600m) - 5/6, 3.46,4aly
07.09.2015 - Ruskolilja - VILLIT (Tas 1100m) - 5/9, 2.57,5ly, 20v€
07.09.2015 - Duán Stable - VRER (Ryh 1600m) - 1/6, 3.34,5aly, 250v€
08.09.2015 - Ruskolilja - VILLIT (Tas 1100m) - 9/9, 3.04,4lyx
15.09.2015 - Savitaival - VILLIT (Ryh 1609m) - 4/5, 3.12,3alyx, 20v€
17.09.2015 - Savitaival - VILLIT (Ryh 1609m) - 1/6, 3.10,3aly, 100v€
19.09.2015 - Savitaival - VILLIT (Ryh 1609m) - 2/7, 3.05,2aly, 50v€
21.09.2015 - Savitaival - VILLIT (Ryh 1609m) - 1/7, 3.11,3aly, 100v€
24.09.2015 - Snilli Trotters - VILLIT (Tas 1100m) - 2/16, 2.54,4ly, 100v€
26.09.2015 - Pompeiji - VRER (Tas 1100m) - 3/5, 3.00,3ly, 80v€
29.09.2015 - Snilli Trotters - VILLIT (Ryh 1100m) - 1/6, 2.54,5alyx, 150v€

Yhteenveto:: Statistiikka: 14 4-3-3(-1), Ennätykset: 2.54,4ly, 2.54,5aly Voittosumma: 1 040v€
4-vuotiskausi
05.10.2015 - Savitaival - VILLIT (Ryh 1609m) - 8/9, 2.56,4aly
07.10.2015 - Savitaival - VILLIT (Ryh 1609m) - 9/9, 2.56,6aly
07.10.2015 - Ruskolilja - VILLIT (Tas 1100m) - 5/8, 2.57,3ly
08.10.2015 - Ruskolilja - VILLIT (Tas 1100m) - 5/8, 3.14,5ly
09.10.2015 - Ruskolilja - VILLIT (Tas 1100m) - 2/8, 3.08,5ly, 200v€
09.10.2015 - Ice Racing - VILLIT (Tas 1100m. Mini Talent) - 11/14, 2.43,5lyxx
09.10.2015 - Savitaival - VILLIT (Ryh 1609m) - 4/9, 2.46,6aly, 20v€
10.10.2015 - Ruskolilja - VILLIT (Tas 1100m) - 1/8 2.58,3ly, 300v€
11.10.2015 - Savitaival - VILLIT (Ryh 1609m) - 7/9, 2.50,1alyxx
12.10.2015 - VRKK - VRKK (Tas 1600m) - 6/10, 2.45,3lyxx
13.10.2015 - Kerystonin Kartano - VRER (Tas 1120m) - 5/8, 3.04,0ly
16.10.2015 - VRKK - VRKK (Tas 1600m) - 4/10, 2.41,5lyxx, 100v€
17.10.2015 - Duán Stable - VILLIT (Tas 1600m) - 5/14, 2.48,1ly, 20v€
19.10.2015 - Savitaival - VILLIT (Ryh 1100m) - 2/12, 2.40,4aly, 110v€
20.10.2015 - VRKK - VRKK (Tas 1600m) - 9/10, 2.48,6ly
24.10.2015 - VRKK - VRKK (Tas 1600m) - 6/10, 2.45,2lyx
25.10.2015 - Narrilaiva - VILLIT (Tas 1100m) - 1/15, 2.39,7ly, 100v€
27.10.2015 - Snilli Trotters - VILLIT (Ryh 1100m) - 9/12, 2.36,4alyx
28.10.2015 - VRKK - VRKK (Tas 1600m) - 9/10, 2.48,4ly
28.10.2015 - Narrilaiva - VILLIT (Tas 1100m) - 4/7, 3.19,3aly, 20v€
31.10.2015 - Narrilaiva - VILLIT (Tas 1100m. Narrilaivan Mini A-Sprintteri 2015) - 1/10!!, 2.50,0alyx, 250v€

Yhteenveto:: Statistiikka: 21 3-2-0(-3), Ennätykset: 2.39,7ly, 2.36,4aly Voittosumma: 1 120v€

5-vuotiskausi
08.11.2015 - Narrilaiva - VILLIT (Ryh 1600m) - 9/12, 2.46,2aly
14.11.2015 - Ruskolilja - VILLIT (Tas 1100m) - 4/5, 2.50,2ly, 30v€
15.11.2015 - Narrilaiva - VILLIT (Tas 1100m) - 10/16, 2.32,3lyx
22.11.2015 - Narrilaiva - VILLIT (Tas 1100m) - 10/16, 2.44,4ly
23.11.2015 - Aken Ravitalli - VILLIT (Tas 1100m) - HYL
27.11.2015 - Kerystonin Kartano - VILLIT (Ryh 1600m. Monté) - 5/11, 2.54,1malyx, 18v€
30.11.2015 - Aken Ravitalli - VILLIT (Tas 1100m) - 11/13, 2.45,5ly
02.12.2015 - Kerystonin Kartano - VILLIT (Ryh 1100m) - 9/12, 2.42,6aly
06.12.2015 - Aken Ravitalli - VRER (Tas 1100m) - 11/13, 2.35,5ly
08.12.2015 - Kerystonin Kartano - VILLIT (Ryh 1100m) - 1/11, 2.39,1alyx, 150v€
09.12.2015 - Ruskolilja - VILLIT (Tas 1100m) - 6/10, 2.39,3ly
11.12.2015 - Ruskolilja - VILLIT (Tas 1100m) - 4/10, 2.35,2ly, 40v€
11.12.2015 - Kerystonin Kartano - VRER (Ryh 1600m) - 1/12, 2.28,5alyx, 150v€
13.12.2015 - Narrilaiva - VILLIT (Tas 1100m) - 4/12, 2.41,3lyx, 70v€
13.12.2015 - Ruskolilja - VILLIT (Tas 1100m) - 1/10, 2.32,5lyx, 140v€
15.12.2015 - Ruskolilja - VILLIT (Tas 1100m) - 7/10, 2.32,5ly
17.12.2015 - Ruskolilja - VILLIT (Tas 1100m) - 4/10, 2.37,6ly, 40v€
18.12.2015 - Aken Ravitalli - VILLIT (Tas 1100m. Aken ravitallin 50. ravit juhlalähtö) - 2/14, 2.32,4ly, 350v€
19.12.2015 - Ruskolilja - VILLIT (Tas 1100m) - 1/10, 2.35,1lyxx, 140v€
19.12.2015 - Salta - VRER (Tas 1100m) - 1/15, 2.35,2lyx, 120v€
20.12.2015 - Narrilaiva - VRER (Tas 1100m) - 13/14, 2.35,1ly
23.12.2015 - Narrilaiva - VILLIT (Tas 1100m) - 5/12, 2.40,1ly, 50v€
27.12.2015 - Narrilaiva - VILLIT (Tas 1100m) - 3/15, 2.39,9lyx, 100v€

Yhteenveto:: Statistiikka: 23 5-1-1(-4), Ennätykset: 2.32,3ly, 2.28,5aly, 2.54,1maly Voittosumma: 1 398v€

6-vuotiskausi
03.01.2016 - Narrilaiva - VILLIT (Tas 1600m) - 2/12, 2.27,0ly, 100v€
09.01.2016 - Loimulehto - VILLIT (Tas 1600m) - 4/11, 2.51,4ly, 50v€
12.01.2016 - Salta - VRER (Tas 1100m) - 1/13, 2.35,2ly, 120v€
13.01.2016 - Narrilaiva - VILLIT (Ryh 1600m) - 9/10, 2.27,0aly
14.01.2016 - Ruskolilja - VILLIT (Ryh 1100m) - 5/9, 2.30,1aly, 30v€
15.01.2016 - Kuolemanpaikka - VILLIT (Ryh 1100m) - 9/10, 2.34,6alyx
16.01.2016 - Snilli Trotters - VILLIT (Ryh 1100m) - 3/11, 2.27,4alyxx, 50v€
16.01.2016 - Loimulehto - VILLIT (Tas 1600m) - 7/11, 2.21,1ly
17.01.2016 - Duán Stable - VILLIT (Tas 1600m) - 3/16, 2.26,5ly, 70v€
22.01.2016 - Narrilaiva - VILLIT (Tas 1600m) - 2/8, 2.27,3ly, 100v€
23.01.2016 - Loimulehto - VILLIT (Tas 1600m) - K
23.01.2016 - Snilli Trotters - VILLIT (Ryh 1100m) - 6/8, 2.26,3aly
24.01.2016 - Duán Stable - VRER (Tas 1600m) - 9/12, 2.27,2lyx
29.01.2016 - Narrilaiva - VILLIT (Ryh 1600m) - 1/9, 2.26,3aly, 200v€

Yhteenveto:: Statistiikka: 14 2-2-2(-1), Ennätykset: 2.21,1ly, 2.26,3aly Voittosumma: 720v€

7-vuotiskausi
07.02.2016 - Duán Stable - VRER (Ryh 1600m) - 2/10, 2.22,3aly, 125v€
08.02.2016 - Savitaival - VILLIT (Ryh 1609m) - 6/12, 2.27,3alyx, 10v€
10.02.2016 - Narrilaiva - VILLIT (Ryh 1600m) - 4/12, 2.20,1aly, 50v€
10.02.2016 - Salta - VILLIT (Tas 1100m) - 5/11, 2.25,4ly, 40v€
10.02.2016 - Savitaival - VILLIT (Ryh 1609m) - 4/12, 2.26,2aly, 20v€
12.02.2016 - Savitaival - VILLIT (Ryh 1609m) - 11/12, 2.27,6aly
13.02.2016 - Snilli Trotters - VILLIT (Ryh 1100m) - 9/12, 2.28,1aly
14.02.2016 - Salta - VILLIT (Tas 1100m) - 5/9, 2.25,1ly, 40v€
16.02.2016 - Aken Ravitalli - VILLIT (Ryh 1100m. Monté) - 3/8, 2.53,6maly, 120v€
17.02.2016 - Salta - VRER (Ryh 1100m) - 8/8, 2.21,3alyx
18.02.2016 - Narrilaiva - VILLIT (Ryh 1600m) - 10/12, 2.22,8alyx
19.02.2016 - Salta - VILLIT (Tas 1100m) - 1/9, 2.20,7ly, 160v€
20.02.2016 - Snilli Trotters - VILLIT (Ryh 1100m) - 2/8, 2.20,3aly, 100v€
22.02.2016 - Narrilaiva - VILLIT (Ryh 1600m) - 4/12, 2.21,1aly, 50v€
24.02.2016 - Salta - VILLIT (Tas 1100m) - 4/7, 2.19,3ly, 60v€
25.02.2016 - Kerystonin Kartano - VRER (Ryh 1100m) - 6/11, 2.22,4alyx, 25v€
28.02.2016 - Repola - VRER (Tas 1100m) - 6/12, 2.26,2ly, 20v€
28.02.2016 - Duán Stable - VRER (Tas 1600m) - 2/14, 2.30,3ly, 90v€
29.02.2016 - Nrrilaiva - VILLIT (Ryh 1600m. Narrilaivan Jäätöpöttäjäkuningas 2016) - HML
29.02.2016 - Salta - VILLIT (Tas 1100m) - 3/6, 2.36,5lyx, 40v€

Yhteenveto:: Statistiikka: 20 1-3-2(-4), Ennätykset: 2.19,3ly, 2.20,1aly, 2.53,6maly Voittosumma: 950v€

8-vuotiskausi
12.03.2016 - Keryston - VRER (Ryh 1100m) - 10/11, 2.22,4aly
13.03.2016 - Repola - VRER (Tas 1100m) - 2/10, 2.30,5ly, 100v€
14.03.2016 - Snilli Trotters - VILLIT (Ryh 1100m) - 3/12, 2.17,2alyx, 50v€
18.03.2016 - Salta - VRER (Ryh 1100m) - 3/10, 2.32,5aly, 30v€
23.03.2016 - Keryston - VRER (Ryh 1600m. Monté) - 5/11, 2.39,7maly, 15v€
29.03.2016 - Aken Ravitalli - VILLIT (Tas 1100m, monté. Narrilaivan Maahiainen Muistoajo) - 12/12, 2.43,6mly
09.04.2016 - Snilli Trotters - VRER (Tas 1600m) - 2/16, 2.15,2ly, 100v€

Yhteenveto:: Statistiikka: 7 0-2-2(-0), Ennätykset: 2.15,2ly, 2.17,2aly, 2.39,7maly Voittosumma: 295v€

9-vuotiskausi
22.06.2016 - Narrilaiva - VILLIT (Ryh 1100m) - 1/10, 2.14,2aly, 400v€
30.06.2016 - Narrilaiva - VILLIT (Ryh 1600m. Narrilaivan Töpöttäjäkuningas- lähtö) - 1/16, 2.14,8ly, 500v€
16.08.2016 - Korven Ravirata - VILLIT (Ryh 1100m. A-Poni Maraton -karsinta) - 5/11, 2.17,6aly, 100v€
21.08.2016 - Aken Ravitalli - VRER (Tas 1100m. Pikkukuninkaallinen 2016) - 6/15, 2.21,1ly, 100v€
28.08.2016 - Narrilaiva - VRER (Tas 1100m. A-Ponimestaruus 2016 -karsinta) - 1/11, 2.13,1ly, 150v€ ->Finaaliin!
28.08.2016 - Narrilaiva - VRER (Tas 1100m. A-Ponimestaruus 2016 -finaali) - HLL

Yhteenveto:: Statistiikka: 6 3-0-0(-0), Ennätykset: 2.13,1ly, 2.14,2aly Voittosumma: 1 250v€
10-vuotiskausi
18.09.2016 - Ravitalli Solv - VRER (Ryh 1609m) - 3/9, 2.15,4aly, 125v€
29.09.2016 - Radical Trotters - VILLIT (Ryh 1100m. A-Pony Quality Racer 2016 -karsinta) - 1/9 2.13,3aly, 500v€ ->Finaaliin!
29.09.2016 - Radical Trotters - VILLIT (Ryh 1100m. A-Pony Quality Racer 2016 -karsinta) - 1/12 2.13,2aly, 1 000v€ +loimi, pokaali, kukkia

Yhteenveto:: Statistiikka: 3 2-0-1(-0), Ennätykset: 2.13,1aly Voittosumma: 1 625v€

11-vuotiskausi
28.02.2017 - Narrilaiva - VILLIT (Ryh 1100m. Narrilaivan Jäätöpöttäjäkuningas 2017) - 2/6, 2.13,8aly, 400v€

Yhteenveto:: Statistiikka: 1 0-1-0(-0), Ennätykset: 2.13,8aly Voittosumma: 400v€

12-vuotiskausi
29.09.2017 - Radical Trotters - VILLIT (Ryh 1100m. A-Pony Quality Racer 2017) - 7/12, 2.14,8aly
27.10.2017 - Duán Stable - VRER (Tas 1100m. Monté) - 11/12, 2.48,5mly
20.02.2018 - Narrilaiva - VILLIT (Ryh 1600m. Master Division -karsinta) - 1/7, 2.19,2aly, 350v€
27.02.2018 - Narrilaiva - VILLIT (Ryh 1600m. Master Division -finaali) - 1/9, 2.20,2aly, 550v€

Yhteenveto:: Statistiikka: 4 2-0-0(-0), Ennätykset: 2.14,8aly, 2.48,5mly Voittosumma: 900v€
14-vuotiskausi
29.09.2018 - Radical Trotters - VILLIT (Ryh 1100m) - K
20.10.2018 - Guest Trotters - VILLIT (Ryh 1600m, Master Division -karsinta) - 3/9, 2.15,6aly, 120v€
30.10.2018 - Guest Trotters - VILLIT (Ryh 1600m. Master Division -finaali) - 2/11, 2.18,5aly, 300v€

Yhteenveto:: Statistiikka: 3 0-1-1(-0), Ennätykset: 2.15,6aly Voittosumma: 420v€
17-vuotiskausi
10.03.2019 - Narrilaiva - VILLIT (Ryh 1600m. Master Division -karsinta) - 7/10, 2.16,6aly
00.03.2016 - Paikka - VILLIT (Ryh/tas 2100m) - ?/?
00.03.2016 - Paikka - VILLIT (Ryh/tas 2100m) - ?/?
00.03.2016 - Paikka - VILLIT (Ryh/tas 2100m) - ?/?
00.03.2016 - Paikka - VILLIT (Ryh/tas 2100m) - ?/?
00.03.2016 - Paikka - VILLIT (Ryh/tas 2100m) - ?/?
00.03.2016 - Paikka - VILLIT (Ryh/tas 2100m) - ?/?
00.03.2016 - Paikka - VILLIT (Ryh/tas 2100m) - ?/?

Yhteenveto:: Statistiikka: 1 0-0-0(-0), Ennätykset: 2.16,6aly Voittosumma: 0v€

Näyttelyt ja Match showt
05.09.2015 - Teerivaara - NJ (Muut ponit) - 12/15 Tuomari: welby
29.09.2015 - Yksityistalli Élan - NJ (Ponioriit) - 14/20 Tuomari:Welby
12.10.2015 - Walnut Grove Shetlands - NJ (Shetlanninponioriit) - 9/12 Tuomari: Welby
23.10.2015 - Awareness - NJ (Shetlanninponi orit) - 12/12 Tuomari:Vibaja
26.11.2015 - Yentel ponies - NJ (She-o) - 6/12, sertin arvoinen Tuomari: Jannica
05.03.2016 - Adina - NJ (Shetlanninponioriit) - 10/12 Tuomari: Taija
01.07.2016 - Bridgeroad - NJ (Shetlanninponiorit) - 11/15 Tuomari: Jannica
09.08.2016 - Silver Moon - NJ (Poniorit) - 10/12 Tuomari: Jannica

15.09.2015 - Devilsfair - VSN (Shetlanninponit) - 5/12 (4-4½-5-3½-4-3½-3½-4-3½-3=38,5p) Tuomari: dookie
18.10.2015 - Nidavellir - VSN (Ponit) - 11/12 (3½+3½+4+3+3½+3+3+2+4+3 = 32,5p) Tuomari: taffel
15.11.2015 - Cresendo - VSN (Shetlanninponiorit) - 7/12 (3+3½+4+3+3+3+3½+3+3½+3 = 32,5p) Tuomari: taffel
31.01.2016 - Nidavellir - VSN (Shetlanninponiorit) - 6/11 (3½-4½-4-3-4-3½-3½-3½-4-3½=37p) Tuomari: dookie
26.04.2016 - Tuomarinäyttelyt - VSN (Sekaluokka) - 6/9 (3+3½+4+3+3+3+3½+3+3½+3 = 32,5p) Tuomari: taffel
26.07.2016 - Tuomarinäyttely - VSN (Sekaluokka) - 4/7, RCH (3½-4-4-3½-4-3½-3½-3-4-3½=36,5p) Tuomari: dookie
31.07.2016 - Nidavellir - VSN (Shetlanninponi orit) - 7/12, (3+3½+4+3+3+3+3½+3+3½+3 = 32,5p) Tuomari: taffel

28.06.2016 - VRKK - VRKK (Rakenne: A-poniorit) - 4/4, jSERT

20.08.2016 - Kantakirjaustilaisuus - 14 + 15 + 16 + 14 = 59p. Ei palkintoa
20.04.2018 - Kantakirjaustilaisuus - 14 + 14 + 15 + 16 = 59p. Ei palkintoa
20.08.2018 - Kantakirjaustilaisuus - 15 + 16 + 16 + 18 = 65p. KTK-III

Päiväkirja

22.12.2015 - Olin ajanut jo pari ponia, kun minulle tuotiinkin vielä yksi shettis liikutettavaksi. Ori oltiin valjastettu valmiiksi, jotta saisin hommani nopeammin hoidettua, ja se katsoi minua hieman ilkikurisesti pöyheän otsatukkansa takaa.
- Tässä ois tää Duke, omistaja sanoi. Minua alkoi hymyilyttää. No tietenkin, Duke! Tämän poninhan minä tunnenkin! Sukulaisten perusteella osasin jo odottaa hieman haasteellisemman lenkin olevan edessä.
Alkulenkki sujui hyvin, mitä nyt tammoja piti jäädä hetkeksi kyttäämään. Kun pyysin Dukea ravaamaan, se kiemurteli ensin hitaasti madellen, mutta kun pyysin sitä toistamiseen aloittamaan hölkän, se heitti peränsä kerran ilmaan ja alkoi kaahottaa hirmuista vauhtia.
- No johan on poni! hekotin ja yritin hidastaa Duken vauhtia. Loppujen lopuksi sain tehtyä ponilla mukavan lenkin, ja yksi spurttikin otettiin. Joskus toiste uudestaan!
Merkintä © Omppu VRL-12675

Tekijänoikeudet

Ulkoasu © K.K.
Ulkoasun kuvat © Ravikuva Jean Pierre Belot (CC BY-NC 2.0)
Kaikki muu ellei toisin mainita © Radical Trotters

Virtuaalista / SIM-Game

Tämä on virtuaalinen ravitalli
Virtuaalihevonen, kuvissa esiintyvä hevonen ei liity tällä sivulla oleviin tietoihin